Rezervacije stolova

Rezervacije s unaprijed naručenim obrokom

Dobrodošli u naš jedinstveni sustav rezervacija gdje vas čeka više od samo stola. Uz našu opciju rezervacije, možete unaprijed odabrati i naručiti jela i pića koja će vas dočekati čim kročite u naš bistro. Ovaj pristup osigurava da vaše iskustvo s nama započne bez čekanja, u savršenom ritmu i stilu.

Kako to funkcionira?
Odaberite datum i vrijeme: Prvo odaberite željeni datum i vrijeme vašeg dolaska. Naš online kalendar će vam pokazati dostupne termine.
Unaprijed naručite jela i pića: Nakon odabira termina, pregledajte naš jelovnik i pića te odaberite ono što želite da vas dočeka. Naš jelovnik nudi raznolik izbor jela i pića, pripremljenih s pažnjom i stručnošću.
Potvrdite rezervaciju: Nakon što ste odabrali svoje obroke i pića, jednostavno potvrdite rezervaciju. Mi ćemo se pobrinuti da sve bude spremno i čeka vas na stolu u odabrano vrijeme.

Prednosti ovakve rezervacije
Bez čekanja: Vaš obrok će biti pripremljen i poslužen odmah po dolasku, što vam omogućava više vremena za uživanje u atmosferi našeg bistroa.
Personalizirano iskustvo: Ova opcija vam daje priliku da personalizirate svoj obrok prije dolaska, osiguravajući da vaše iskustvo bude točno onakvo kako ste zamislili.
Savršeno za posebne prigode: Ako slavite poseban događaj, unaprijed naručivanje obroka čini vašu večer još posebnijom i bezbrižnijom.

Uživajte u savršenom iskustvu blagovanja od trenutka kada uđete u naš bistro. Radujemo se vašem dolasku i spremni smo vam pružiti nezaboravno gastronomsko iskustvo.
Ovo vrijedi za sva 3 objekta.

Bistro Gušti, Bili brig

HRVATSKOG SABORA 57, ZADAR

Rezervirajte svoje mjesto za nezaboravno iskustvo!

Iako rezervacije u Bistro Gušti Bili Brig nisu obavezne, one su svakako preporučljive kako biste osigurali svoj stol, posebice tijekom vikenda ili posebnih događanja. Uz samo nekoliko klikova u našoj aplikaciji, možete izabrati svoj omiljeni stol, odrediti vrijeme dolaska i čak unaprijed naručiti vaša omiljena jela koja će vas čekati po dolasku. Doživite savršen sklad tradicije i inovacije uz garanciju da vas čeka mjesto u našem Bistrou.

REZERVACIJA STOLA

Bistro Gušti, Višnjik

ANDRIJE HEBRANGA 6A, ZADAR

Planirajte svoju iduću večeru bez čekanja!

U Bistro Gušti Višnjik, preporučujemo da iskoristite mogućnost rezervacije stola putem naše aplikacije. Rezervacija nije nužna, ali vam omogućuje da svoje dragocjeno vrijeme provedete uživajući u ukusnim jelima, a ne čekajući slobodan stol. Pored toga, možete naručiti svoje jelo prije dolaska kako biste odmah po dolasku bili posluženi. Vaš savršen obrok u ugodnom ambijentu Bistro Gušti Višnjik vas čeka.

REZERVACIJA STOLA

Pizzeria Gušti, Relja

ZRINSKO-FRANKOPANSKA 20C, ZADAR

Osigurajte svoje mjesto u srcu zadarske pizzerijske scene!

Pizzerija Gušti nudi vam opciju da rezervirate svoj stol prije dolaska preko naše intuitivne aplikacije. Iako su rezervacije stolova neobavezne, one su poželjne kako bi se osiguralo da vaše iskustvo s nama bude bezbrižno i ugodno. Preuzmite kontrolu nad svojim vremenom i izaberite kada i gdje želite sjediti, a mi ćemo se pobrinuti da vaša omiljena pizza bude spremna čim prekoračite prag naše pizzerije.

Rezervacije putem Aplikacije

Sve što trebate učiniti je preuzeti našu aplikaciju, odabrati željeni objekt, vrijeme i broj gostiju, te, ako želite, naručiti jelo unaprijed. Vaš stol i obrok bit će spremni točno onako kako ste zamislili, bez dodatnog čekanja ili žurbe.
Rezervirajte svoje mjesto s nama danas i uživajte u iskustvu koje je istinski Gušti.

REZERVACIJA STOLA

Alergičari

Informacije o sastojcima koje koristimo

Grupne proslave

Idealno mjesto za sve vaše grupne proslave

Loyalty

Naš novi program vjernosti

Kućni ljubimci

Dobrodošli u svim našim ugostiteljskim objektima!

Parking

Osiguran parking za sve naše goste

360° panorama

Virtualna šetnja kroz naše objekte