Info

Informacije za Alergičare

Dragi gosti, zbog vaše sigurnosti i dobrobiti želimo vas informirati o sastojcima koje koristimo u pripremi naših pizza:

Brašno tipa "00"
Naše tijesto za pizzu izrađeno je od brašna tipa "00". Ako ste alergični ili netolerantni na gluten, molimo vas da o tome obavijestite naše osoblje kako bismo vam mogli ponuditi alternativne opcije.

Svježi kvasac
Kao prirodni fermentacijski agent, kvasac je ključna komponenta našeg tijesta. Osobe s intolerancijom na kvasac ili osjetljivostima na njega trebaju biti svjesne njegove prisutnosti.

Sol
Koristimo standardnu kuhinjsku sol u našem tijestu.

Voda
Kao osnovna komponenta, voda je ključna za teksturu i kvalitetu našeg tijesta.

Ako imate bilo kakve specifične alergijske reakcije ili dijetetske potrebe, molimo vas da nas o tome obavijestite prilikom narudžbe. Naša je želja pružiti svim našim gostima ukusno i sigurno gastronomsko iskustvo. Uvijek smo spremni prilagoditi se vašim potrebama i osigurati da vaš obrok bude i ukusan i siguran.

Grupne proslave u Gušti: Vaša mjesta za nezaboravne trenutke!

Bilo da obilježavate važne životne trenutke ili jednostavno želite provesti vrijeme s voljenima, Gušti je idealno mjesto za sve vaše grupne proslave do 50 uzvanika. Uz naše iskusno osoblje i vrhunske prostore, vaš događaj će biti upamćen kao nešto posebno.

Odaberite Gušti za:
» Krštenja
» Pričesti
» Krizme
» Proslave mature
» Rođendane
» Obiteljske okupljanje
» Godišnjice braka
» Poslovne događaje i team buildinge
» Proslave promocija i diploma
» Okupljanje s prijateljima ili kolegama

Što nudimo?

Specijalne ponude
Osigurajte nezaboravnu proslavu uz naše ekskluzivne pakete i ponude, prilagođene vašim potrebama.

Prilagođeni meni
Neka vaša proslava bude jedinstvena s jelima kreiranim posebno za vaš događaj.

Stručno osoblje
Naš tim će se brinuti o svim detaljima kako bi vaša proslava bila savršena od početka do kraja.

U Gušti, svaka proslava postaje posebna priča. Očekuje vas atmosfera puna topline, ukusni obroci i usluga koja će vas i vaše goste oduševiti. Javite nam se danas i zajedno ćemo kreirati proslavu o kojoj će se pričati godinama! 🍾🎊🎈

Tradicionalno napolitansko tijesto: fuzija napolitanske tradicije i dalmatinskih navika

Autentična napolitanska pizza je više od obroka; to je umjetničko djelo, sinergija između tradicije i kulinarskog umijeća. I dok je svaki sastojak pizze ključan, prava magija počinje s tijestom.

Naše tijesto, inspirirano ulicama Napulja, nosi sa sobom nasljeđe starog svijeta. Kreirano od najkvalitetnijih sastojaka poput fine vode, kvasca, soli i brašna tipa "00", svaka kuglica tijesta je svjedok strpljenja, predanosti i strasti. No, pravo čudo događa se tijekom procesa fermentacije. Naša tajna je u dugotrajnoj fermentaciji koja traje minimalno 72 sata, što tijestu daje tu karakterističnu teksturu - hrskavu izvana, a mekanu i prozračnu iznutra.

Dok čuvamo srž napolitanske tradicije, nismo odoljeli dodiru naše dalmatinske domovine. Prilagođavajući tehnike i recepte, uspjeli smo spojiti najbolje od oba svijeta. Rezultat je tijesto koje odražava bogatstvo i dubinu napolitanske tradicije, ali s toplinom i osjećajem doma koji je svojstven dalmatinskim obalama.

Kada se naše tijesto spoji s odabranim lokalnim namirnicama, svaka pizza postaje putovanje koje spaja obalu Napulja s plavim horizontima Dalmacije.

Pozivamo vas da kroz svaki zalogaj otkrijete ovu izvanrednu fuziju tradicije i lokalne prilagodbe. Uživajte u autentičnom iskustvu koje je istovremeno i napolitansko i dalmatinsko, upakirano u savršeni okrugli oblik pizze.

Alergičari

Informacije o sastojcima koje koristimo

Grupne proslave

Idealno mjesto za sve vaše grupne proslave

Loyalty

Naš novi program vjernosti

Kućni ljubimci

Dobrodošli u svim našim ugostiteljskim objektima!

Parking

Osiguran parking za sve naše goste

360° panorama

Virtualna šetnja kroz naše objekte