O nama

Dobrodošli u svijet Gušti - tamo gdje se gastronomija pretvara u umjetnost, a svaki obrok u priču za pamćenje. Naša priča je ispričana kroz tri jedinstvena ugostiteljska objekta u srcu Zadra: Bistro Gušti Bili Brig, Bistro Gušti Višnjik, i Pizzerija Gušti. Svaki od ovih prostora nosi djelić naše strasti, tradicije, i inovativnog duha.

Povijest i Razvoj

Započeli smo našu gastronomsku avanturu 2003. godine s otvaranjem naše prve pizzerije, Gušti Bili Brig, na adresi Hrvatskog sabora 57. Vodeći se ljubavlju prema tradicionalnoj pizzi, postepeno smo širili svoju viziju, sve do 2023. godine kada smo, nakon preuređenja, usvojili umijeće neapuljske pizze s našim autentičnim pečatom. Naše tijesto, koje fermentira 72 sata, temelj je neodoljivog okusa koji se savršeno stapajući s domaćim sastojcima, pretvara u pravo gastronomsko iskustvo.

Inovacija i Tradicija

S vremenom smo pretočili našu strast u širenje Gušti branda, otvarajući Bistro Gušti Višnjik na Andrije Hebranga 6, gdje se tradicionalna jela miješaju s modernim kreacijama. Tu se naša filozofija inovacije i poštovanja tradicije najbolje odražava u jelima kao što su maštovite pizze, ukusna jela s roštilja, i domaće slastice, pripremljeni s ljubavlju i pažnjom koja zadovoljava svako nepce.

Autentičnost i Kvaliteta

Naš treći dragulj, Pizzerija Gušti, nalazi se u živahnom centru grada, pružajući gostima ne samo legendarnu pizzu nego i bogat izbor tjestenina, svježih salata i sendviča, sve to uz nezaboravno iskustvo koje odiše zadarskom tradicijom i neupitnom kvalitetom. Ovdje svaki gost postaje dio naše priče koja je jednako bogata kao i naš jelovnik.

Vizija i Misija

Vizija
Naša vizija je biti destinacija za sve ljubitelje izvrsne hrane, gdje se tradicionalni okusi i moderna kulinarska umijeća susreću u savršenom skladu. Aspiriramo biti prepoznati kao kulinarski simbol Zadra, gdje svaki obrok slavi bogatu kulturu našeg grada.

Misija
Posvećeni smo pružanju izuzetnog gastronomskog doživljaja, koristeći samo najfinije sastojke, pripremljene u skladu s najvišim standardima. Naš HACCP certificirani proces garantira da je svaki proizvod koji izađe iz naše kuhinje siguran i zdrav, dok naša predanost izvrsnosti osigurava da svaki zalogaj ostavlja trajan utisak. Dopustite da vas naša strast prema hrani odvede na putovanje koje će zadovoljiti vaša osjetila i stvoriti uspomene koje će trajati vječno. Dobro došli u Gušti, gdje se ljubav prema hrani i kulturi spaja u svakom jelu koje poslužimo.

Newsletter

Ostanite u tijeku s najnovijim iz Gušti!

Ne želite propustiti posebne ponude, događaje ili nove delicije na našem jelovniku?

Prijavite se na naš newsletter i budite među prvima koji će saznati sve što se kuha u našim ugostiteljskim objektima.

BONUS: Svima koji se prijave nudimo ekskluzivni popust na prvu sljedeću posjetu!

Ne propustite priliku da iskusite najbolje od Gušti prije svih ostalih.
Prijavite se odmah!


Slažem se s politikom privatnosti.